Блог

Минималистична къща от Тайван в бяло и дървесни шарки

27 септември, 2016 | Сподели: |

Пингтунг, Тайван: Необичайна къща от 2,5 етажа, се нуждаела от трансформация. Така, че да се превърне в удобен дом за семейство. Да предлага комфорт и удобство, без да ги лишава от нищо. Задачата поели HAO Design. Резултатът е стил и комфорт в светли тонове – бяло и естествени, дървесни шарки и нюанси, издържани в минималистичен стил. Авторите му, го нарекли Blank – празно пространство; пълно със светлина и въздух, щедро доставяни от големите прозорци и отворен мецанин.

Пространството е 158 кв.м. разпределени на три нива. Те изглеждат още по-обширни, благодарение на използвания в къщата минималистичен стил – не само като обзавеждане, но и като интериорни решения за стени и подове. Мебелите в дома са малко, но внимателно подбрани. На мецанина е разположен първият елемент от обзавеждането в дома – изчистено бюро в тюркоаз. А до него – три красиви камъка в различни сиви нюанси. На долното ниво стълбата за достъп до горните етажи е изнесена в дъното, на мястото на бившата кухня. Новото пространство за приготвяне на храна е с раздвижени етажерки и само няколко шкафа, напълно в унисон с концепцията на семейството за минималистичен лайфстайл. Горното ниво приютява главната спалня, която е необичайно обединена с банята, облечена изцяло в дървесни нюанси – фаянс на пода и истинско дърво на тавана. Допълват я живи растения.

bathroom-spa

Една къща – празно пространство, обитавана, но без сериозен собствен отпечатък. Място, където личните вещи са сведени до минимум, както и ярките интериорни елементи. Тук властват бялото и дървото, разнообразявани с жива природа, представена от зелени растения.

turqoise-desk

Каквато и форма и площ да има Вашата къща можем да ги трансформираме в удобно, добре разпределено жилищно пространство, което да е разумно и уютно, съобразено изцяло с Вашите предпочитания. Ако пък разполагате с парцел и безброй мечти, то нищо не пречи, да ги осъществим заедно. Разполагаме със собствена производствена база за нискоенергийни къщи – както и с професионалисти и материали в областта на строителството. RichHouse – качествени нискоенергийни къщи за всеки.

Източник и снимки: freshome.com



Call Now ButtonЗвънни