Блог

Преносима къща с площ 63,80 кв.м.

20 декември, 2016 | Сподели: |

RichHouse са здрави, сглобяеми къщи, които освен останалото, са и нискоенергийни. Самата технология на изработка на RichHouse включва отлична изолация, която пък е залог за по-ниски разходи за отопление и климатизация.

richhouse_portable-house60

Представяме Ви поредния иновативен проект за нискоенергийна къща RichHouse, която обаче е и преносима. РЗП-то на постройката е 63,80 кв.м. и побира всичко необходимо за комфортно обитание. Централната част на дома събира дневната с кухненска зона и санитарното помещение. В двата края на преносимата къща са разположени спалните. Дневната зона е достъпна от прекрасна, модерна стъклена фасада, която освен, че лесно допуска природата в дома в топлите дни, осигурява и достатъчна осветеност на вътрешността на нискоенерийната преносима къща. Спалните също имат свои стъклени очи, достатъно големи, за да бъдат светли и приятни за обитание. Къща с две спални, макар и не много големи, е идеалното убежище за стандартно семейство с едно или две деца. Фактът, че тази къща е преносима, добавя допълнителен блясък на и без това превъзходния проект: преносима къща означава, че локацията вече не е константа. Защо да се ограничите до имот, позициониран в определено населено място? Преносимата къща означава преносим дом, който можете да позиционирате където е необходим. Разбира се, не без никакви допълнителни съпътстващи документации и разходи, не местите детска къща. Но все пак – преносимият дом е преносим. Можете да го имате там, където към момента е сърцето Ви.

Питате, защо този проект е по-различен? Какво прави тази къща преносима? Обадете ни се,  на тел. +359 898 658 415 ще Ви разкажем.

Междувременно, ето цените на тази модерна иновативна постройка, с плосък покрив и максимална мобилност:

Груб строеж – 16 000 лв. с ДДС

Завършен отвън – 27 131 лв. с ДДС

До ключ – 39 875 лв. с ДДС

Напомняме Ви, че цените не включват изграждане на фундамент и изготвянето на проектната документация. Интериорни елементи като ключове и контакти, подови настилки, санитарен фаянс и санитарна арматура също не са калкулирани.

RichHouse означава неограниченост – на качеството и дизайна. Избирате Вие, ние строим – в нискоенергиен формат. Предимствата пред стандартното монолитно строителство не са едно и две. Сравнете цените на RichHouse с тези на апартаментите в желаното населено място. Прибавете двора, свободата, независимостта. Е?Звънни