Блог

Проекти RichHouse в строеж: Къща в Нови Хан с площ от 75 кв.м.

26 септември, 2016 | Сподели: |

След като подробно поговорихме за ниско енергийни сглобяеми дървени къщи Richhouse, Логично, време е да Ви запознаем отблизо с някои от своите проекти в процес на изпълнение. Ще започнем с едноетажна фамилна къща RichHouse, която в момента се изгражда в Нови Хан.

Сглобяемата къща е с полезна площ от 75 кв.м. Включва набор помещения, необходими за комфортния живот на всяко семейство с деца, или пък с желание за стая за гости. Спалните са две, разположени една до друга. Срещу тях са санитарното помещение и килера, който може да бъде преустроен в гардеробна. Дневната зона, както е все по-популярно напоследък, е от отворен тип. Тя обединява в едно кухня, трапезария и хол. От нея има директен излаз към верандата на дома, където е предвидено място за външна мебел.

Отвън къщата е облечена в минерална мазилка. Разбира се, както всички къщи на RichHouse, тя е напълно топлоизолирана – самата технология на строителство не изисква допълнителни вложения за гарантиране на топлината. Верандата е застлана с дървен декинг и е с оригинален покрив – декоративна дървена пергола. Коминът е с традиционен каменен изглед, който много добре контрастира с външните бели стени.

Къщата с площ от 75 кв.м. е едно оптимално жилище, което събира всички необходими помещения в компактна площ. Както всички къщи RichHouse, качеството е гарантирано. Домът е топлоизолиран, което пък е залог за по-ниски сметки за отопление. Дизайнът на къщата е изчистен, красив, функционален. Верандата и перголата над нея добавят допълнителна естетика към дома.

RichHouse са нискоенергийни дървени сглобяеми къщи с високо качество и неограничен дизайн, кратки срокове на изпълнение и конкурентни цени. Изберете своята RichHouse днес.Звънни