Блог

Проекти RichHouse в строеж: Къща в Панчарево с площ от 116 кв.м.

28 септември, 2016 | Сподели: |

Представяме Ви поредният проект на нискоенергийни сглобяеми къщи RichHouse, който е в процес на изграждане. Това е еднофамилна, едноетажна къща с площ от общо 116,47 кв.м. Реално, жилищната площ е 87,77 кв.м., а гаражът – 28,70 кв.м.

Къщата е раздвижена. Входните стълби водят в малко антре и оттам – директно в сърцето на къщата – обширна дневна зона. От дясната страна на антрето са разположени мокро помещение и баня. Отляво пък е отвореният кухненски бокс. дневното помещение е предвидено за мека мебел и кът за хранене. Отляво – тераса. Отдясно – сервизно помещение и гаража, от който има директен достъп във вътрешността на дома. Срещу антрето, в другия край на дома пък са спалнята и прилежащите и дрешник и баня. Предвидена е външна зона за градинска мебел за отдих и хранене, покрита с декоративна дървена пергола.

Поради денивелацията на терена, от едната страна, както вече споменахме, откъм централния вход, къщата е достъпна по стълби, обградени с метални парапети. Каменната облицовка на фасадата, прелива в искрящо бели външни стени. Покривът е застлан с керамични керемиди. Гаражът е достъпен чрез модерна алуминиева ролетна гаражна врата. Комините на дома са два.

Уникалните сглобяеми нискоенергийни къщи RichHouse са с чудесна изолация, която предполага по-ниски сметки за отопление. Такъв е и този съвременен дом в Панчарево. Проектиран изцяло според желанията на своите собственици и в съответствие с особеностите на терена, той въплъщава модерните тенденции за отделна гардеробна стая и баня към спалнята.

Проектираме и изграждаме нискоенергийни къщи за всеки. Граници в дизайна няма. Открийте своя дом-мечта в нашето портфлио с готови проекти, или пък го обсъдете с нас. Вдъхваме живот на мечтите – от висококачествени строителни материали, с опит и професионализъм, на които можете да се доверите. RichHouse е сигурност и инвестиция в уютен, здрав, качествен и нискоенергиен дом.Звънни