Блог

Японска мултифункционална къща от 93 кв.м.

8 ноември, 2016 | Сподели: |

Японците са известни с изчистените линии и дизайн. Представяме Ви един проект напълно в унисон с тези тенденции. Къщата се казва Hazukashi House и е проектирана от ALTS Design Office. Постройката се намира в Киото. Част е от проект за осигуряване на светлина в малки пространства. Парцелът на който се издига не е голям. И двата етажа на дома общо предлагат 93 кв.м. обитаема площ.
qponska-ky6ta1
В центъра на къщата е трапезарията, която е и събирателен център на семейството. Тук таванът е висок колкото цялата височина на дома. От едната страна на масата за хранене е кухнята, в която има и функционален плот под прозореца, който може да се използва за много неща. Над него има черна дъска, която е и магнитна. От другата страна е стълбата за второто ниво. На приземния етаж е и холно пространство с мека мебел, както и санитарно помещение. Вторият етаж е отделен за спалните – две за децата и една за родителите.
qponska-ky6ta4
Ето, че независимо от квадратурата на даден парцел, винаги може да се създаде достатъчно добър проект, който да е напълно функционален и красив. При нас ще намерите отлични проектанти, които не се страхуват да творят и разбират Вашите желания. Разполагаме със собствена производствена база за нискоенергийни сглобяеми къщи, които предлагаме под търговското наименование RichHouse. За нас невъзможни проекти и парцели няма. Нашите къщи са инвестиция в едно по-добро бъдеще и по-ниски сметки за електричество. Те са здрави, надеждни и се изпълняват за много по-кратки срокове от стандартните монолитни конструкции. Транспортът на подготвените за сглобяване в завода ни елементи, е лесен и бърз. Конструкцията се сглобява на място. Можете да се нанесете веднага, тъй като за разлика от стандартното строителство, при нашата технология остатъчна влага няма. RichHouse е синоним на модерна, удобна, създадена за Вас нискоенергийна къща. Поръчайте я сега.Звънни