Блог

За ръчната сеялка – необходима ли ми е и за какво

22 ноември, 2016 | Сподели: |

Сеялката, както подсказва името и, е именно уред, с помощта на който сеете бързо, лесно, без големи усилия различна реколта. Разбира се, тук не говорим за големите, пневматични редови сеялки, а за малкия им аналог – ръчната сеялка, която всеки може да използва в градината си. Щадете здравето и кръста си – улеснете пътя си към реколтата собствено производство с помощта на ръчната сеялка.

Предлагаме на Вашето внимание няколко различни вида ръчни сеялки:

Сеялка 1950Р – Капацитет на сеялката – 12 литра и допустимо натоварване 18 кг. Колела с диаметър 20 см плюс стоманена рамка. Тяло и редуктор от устойчива на студ пластмаса. Сеялка 1950Р е предназначена за разпръскване на семена и твърд тор.

Сеялка RockMelt 2030 – Събира 30 литра семена, а допустимото и натоварване е 36 кг. Колелата и са от пластмаса и са с диаметър 20 см. Редуктор и тяло от устойчива на студ и удар пластмаса. Рамката е стоманена.

Сеялка RockMelt 2030P – разликата с горния модел е, че тук товароносимостта е 45 кг. Надеждно сцепление на колелата дори с повърхности покрити със сняг и лед.

Сеялка 2050ТP – Капацитета и е 36 литра, а товароносимостта – 45 кг. Колелата на тази сеялка са пневматични, с диаметър 23 см. Ходовата част е с епоксидно покритие, а тялото и редуктора са от устойчива на студ и удар пластмаса. Рамката на уреда е стоманена.

Професионална Сеялка C25HD – подходяща е за обработка на площи над 1000 кв.м. Тялото и е изработено от устойчива пластмаса. Колелата са пневматични, с диаметър 33 см. Ходовата част е с прахово покритие. Капацитет 45 литра, товароносимост на сеялката – 113 кг. Редуктор и рамка от стомана.

Сеялката е необходим уред за всеки с по-голяма градина или двор. Тя пести време, усилия и болки в кръста. Можете да я използвате както за разпръсване на семена, така и за наторяване. Наред с оранжерията, ако градината е голямата Ви страст, това е уред – помощник, задължителен за Вас.



Call Now ButtonЗвънни