Блог

Шинглас Джаз – оригинални, красиви и надеждни битумни керемиди

11 ноември, 2016 | Сподели: |

Многобройните предимства на битумните керемиди са неоспорими. Те са надеждни, здрави, с дълъг живот и отличен външен вид. Продуктът е устойчив и издръжлив. Шинглас Джаз обаче, е нещо различно. Тук към стандартната битумна керемида с всичките и добри страни, която я правят отличен и предпочитан продукт за покриване на покриви, прибавяме още едно, допълнително измерение – естетика.

Шинглас Джаз е от специалния ексклузивен клас „Премиум.“ Той е многослоен, ветроустойчив, с отлични хидроизолационни свойства. Гаранцията от производителя е 30 години. Прибавете устойчивост на корозия, защита при топене на сняг, защита от външно запалване, безшумен покрив, лесен и удобен монтаж и получавате битумни керемиди шинглас.

Това е идеалното покритие за всеки покрив – на частни къщи и вили, спортни съоръжения, обществени сгради, прилежащи към дома съоръжения, многоетажни сгради.

Дългогодишният комфорт в един дом е резултат от качеството на вложените материали и оптималното им съчетание. Част от важните елементи е покривното покритие. Битумни керемиди шинглас са подходящи и за най-сложният покривен проект. Системата е абсолютно херметизирана, тъй като след монтаж битумни керемиди шинглас Джаз осигуряват монолитно покритие. Производството е автоматизирано, а контролът – многостепенен. Продуктът е лек и надежден – високотехнологичен и доказал се във времето.

Битумни керемиди Шинглас Джаз са не просто красиви, а уникални и запомнящи се. Продуктът придава уникален рисунък на покрива и допълнителна обемна структура. Естетиката на серия Джаз идва и от специфичното нарязване на битумните керемиди. Производителят го нарича „джаз“ или „драконов зъб“.

jazz_1

jazz_arnik

jazz_gabbro

jazz_korrida

jazz_terra

Битумните керемиди от серия джаз са двуслойни и застъпени, което придава триизмерен облик. Състоят се от отделни неправилни квадрати и правоъгълници с преливащи цветове, сякаш наслагани един до друг без мисъл за прави линии и подреденост. Изглежда изключително атрактивно и естествено. Освен това, джаз се предлага в цели седем цветови разновидности с екзотични краски и имена: Арник, Корида, Габро, Индиго, Наска, Тера, Навара.

Битумни керемиди джаз са отличен избор за всеки покрив. Не забравяйте – това е дълголетен, здрав, издръжлив и не на последно място – красив продукт.Звънни