Блог

Слънчева къща 50 кв.м. с плосък покрив

18 декември, 2016 | Сподели: |

Продължаваме да Ви представяме проекти сглобяеми нискоенергийни къщи RichHouse. Днес е ред на една жълта, слънчева функционална къща, с размер 50 кв.м. и плосък покрив.

Тази сглобяема нискоенергийна RichHouse къща е с необичайна форма. Включва дневна с кухня, баня и спалня.

02

3D визуализация на проекта можете да видите тук. Покрива на къщата оформя покрити външни пространства, които могат да бъдат оползотворени за изнасяне мебели на открито, съхранение на превозни средства и други, по избор и според нуждите на клиента.

Слънчевата сглобяема къща RichHouse е с оригинална, разчупена форма, която придава модерност на проекта. Малкият и обем позволява изграждането и на по-малки по размер парцели. Проектът е изключително подходящ за ваканционно жилище или вила.

Не забравяйте – при нискоенергийни къщи RichHouse водещо е качеството. Технологията на строителство позволява практически неограничен дизайн – което значи, че ако не откриете своя дом в нашето портфолио с готови проекти, ние можем да проектираме и изградим Вашата къща, по Вашите изисквания и предпочитания.

Производствената база на RichHouse се намира в село зимница, област Ямбол. Тук е мястото, където спрямо проекта се разкрояват конструктивните изолационни панели. Изработката им е с точност до 1 мм! Нещо немислимо, за стандартното монолитно строителство. Всички необходими строителни елементи се комплектоват и транспортират до мястото на строеж. Основата се изготвя, къщата се изгражда, последни са довършителните работи.  Строителството е краткосрочно, разходите за механизация и транспорт – по-ниски, в сравнение с тези, необходими за стандартното монолитно строителство.

Къщи RichHouse се издават на етап, предпочитан от клиента – на груб строеж, завършени отвън или пък до ключ. Това е съобразено с изискванията на някои клиенти, сами да поемат довършването на дома си от определен етап нататък. Изберете своята къща RichHouse – нискенергийна, здрава, надеждна, функционална и висококачествена. За консултации и запитвания – тел. +359 898 658 415.Звънни