Блог

Гнездото

21 март, 2016 | Сподели: |

Да, точно така, не къща, а гнездо. Този солиден дом, изграден от Hutker Architects се казва точно така – The nest. Сигурност, крепост, убежище но с частен пристан за лодки и яхти. Къщата е разположена високо на отвесен склон с прекрасна гледка към пристанището на Едгартаун, Масачузетс, САЩ. (Висоооко на източното крайбрежие) Едгартаун от своя страна се намира в небезизвестния остров Мартас Винярд, който мнозина знаменитости избират за своята ваканция. Къща тук притежава и Барак Обама.
Първото селище на популярния остров е основано през 1642 година и е точно Едгартаун, тогава носил името Грейт Харбър.

Частният пристан, басейна, къщата и помощните постройки са изградени в старинен европейски стил. Свързани са с прекрасни каменни алеи, по които сякаш са минавали поне братя Грим.

nest2
nest1

Гнездото е точно това, стабилна, каменна постройка, пазеща обитателите си от стихиите. Мястото изглежда изключително приказно. По ненатрапчив начин интериора включва всякакви съвременни удобства, но и изобилие дърво и камък. Това е домът на съвременния ловец, в който всеки странник може да намери топлина до камината и защита. Изключително красив и очарователен дом, сякаш излязъл от страниците на книгите с приказки. Сигурна съм, че стопаните често посягат към тях, сгушени на удобната мека мебел до огнището.

Суровост от камъка, мекота и уют от дървото, вкус на старо, изпитано, мъдро. Гнездото е дом – мечта на едно от най-луксозните места в света.

nest3
nest4

Цените на имотите в Мартас Винярд са почти двойно по-високи от обичайните за САЩ, а тези на продуктите – с 60%. Островът е с площ 260 кв.км. и обичайно се обитава от малко над 15 хил. души. По време на отпускарския сезон обаче, цифрата се увеличава пет пъти.
Тук домове притежават мнозина знаменитости.

Ако Гнездото се приближава до Вашият мечтан дом, с удоволствие ще го построим за Вас. Предлагаме различни видове фасадни панели, които са изключително достоверна имитация на камък – Фасадни панели BURG, Фасадни панели FELS, Фасадни панели Stein, както и Фасадни панели BERG, имитация на тухла.

Ако пък искате нещо по-различно, модерна или възрожденска къща, алпийска или пък къща на бъдещето, също можем да помогнем. Разбираме от къщи, строителство, качествени материали. Независимо каква постройка изберете, няма да съжалявате ако се спрете на нас за изграждането и. Ценим професионализма, хората и знаем, че вложеното качество и ноу-хау се отплащат с годините.

www.hutkerarchitects.comЗвънни