Блог

Тиквата като есенна декорация в дома

14 септември, 2016 | Сподели: |

Идва есен. Градът някак взе да се променя. Все по-често вятърът сбира листа и ги носи по пътя си. Оранжевото краде територии от зеленото в пейзажа. Чушкопека и добрата стара ламарина влизат в употреба. Тук-там ухае на печен пипер. Лютеница, компоти и забравените по-топли дрехи и затворени обувки си проправят път в дома. Лятото си отива. Пъстро и не толкова жегаво е.

В този есенен ред на мисли, ето няколко идеи, как да внесете частици от пъстротата на есента в дома си. Всеки сезон има своя чар. А декорациите в дома, носят допълнително настроение, раздвижват ума и ръцете и променят интериора. Затова, въоръжете се с есенната оранжева и не само красавица – тиквата, въображение и настроение и на работа! Включете децата в есенното обновление.

Декупаж за тикви

Да Ви беше хрумвала подобна идея? Трябват Ви по-светли тикви, есенни или пък не листа, които можете да притиснете за седмица и лепило. Разбира се, можете да ползвате и традиционните за декупаж салфетки.
decupage-tikva
С акрилна боя и хартиено тиксо, тиквата може да се превърне в оригинална украса:
decoration-tikva
С акрилна боя и хартиено тиксо, тиквата може да се превърне в оригинална украса:
gold-tikva
… или направо на масата:
decoration-tikva2
Можете да използвате тиквата и като ваза:
vaza-tikva
Или пък да превърнете тиквата в забавна декорация, в която децата Ви ще се влюбят:
decoration-tikva3
Тиквата е не само вкусна, но и красива. Направяте я част от дома си. Внесете оранжев колорит и красота, настроение и пъстрота в дома си.Звънни