Блог

Защо ми трябва оранжерия?

30 януари, 2017 | Сподели: |

Какво е една градина без оранжерия? Не сте се замисляли да се сдобиете с такава? Е, представете си само, нещо, което комбинира хоби със собствено производство на плодове и зеленчуци! Какво по-добро от това, сами да отгледате храната си и да полагате труд и да забравяте тревогите, работейки със земята?

Да се заровиш, буквално, в пръстта не е най-прекрасното забавление за някои, но пък редица изследвания доказват, че това е сигурен начин да се сбогувате със стреса. Все по-често лекарите предписват занимания на открито, сред които и тези, в градината, като начин за справяне с негативните емоции. Оранжерията се оказва чудесен лек срещу депресия, тревоги, различни други емоционални и физически проблеми. Работата в градината е и своеобразна физическа активност, която помага да свалим килограми и да държим кръвното в норма.

13170635_1132587986773191_87920802_o

Оранжерията е полезна за здравето ни и по друга линия. Отглеждайки собствена реколта, ние си гарантираме свежи плодове и зеленчуци, с проверен произход. На пазара има всичко – чесън от Китай, магданоз от Македония и домати от Турция. Какво има в тях, как са отгледани, с какво са торени, напоявани, подсилвани е неизвестно. Виждате крайния продукт, който не знаете какво точно съдържа и носи като бонус към здравето ни. Разбира се, продуктите на пазара винаги са с отличен външен вид, който често се дължи на допълнителни химикали – които от своя страна също не са безвредни.

Вашите обаче, чесън, магданоз и домати са с пълна история – защото са минали през ръцете Ви. Знаете какво точно са получавали като подхранване и типология на отглеждане. Знаете точно колко усилия, любов, труд сте вложили в тяхното отглеждане. Затова и Вашите чесън, магданоз и домати са много по-полезни за Вас и здравето Ви, от тези, на пазара.

Оранжерията Ви дава всичко това – физически упражнения, интересно хоби, повод за пълноценно общуване със съседите и природата, храна с проверен произход, заредена със собствената ни енергия.

Имате двор? Не се бавете. това, което Ви трябва е оранжерия. Недостатъци – няма. Ползи – безброй. Поръчайте своята днес на +359 898 431 077!Звънни