Блог

МОБИЛНИТЕ СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

15 октомври, 2019 | Сподели: |

Сглобяемите сгради предлагат изключително разнообразие от архитектура, размери и дизайн. Преносимите сглобяеми постройки обаче са нещо, което не само е удобно, но и не отстъпва по функционалност на монолитните къщи.

Преносимите сглобяеми къщи са построени във фабриката и след това доставени на мястото, на което искат собствениците да ги монтират. Те се използват предимно като ваканционни или временни домове. Има напълно различни видове- бунгала, летни ваканционни къщи, преносими бани, сглобяем дом за животни, къщи на колела и др. Мобилните домове обикновено са разположени на едно постоянно място, но те запазват способността да се движат. Мобилен дом, за разлика от каравана на колела, е компактна сграда, която се произвежда до ключ. В западните страни мобилното жилище се нарича мобилен дом, ремарке, каравана или статична каравана. Подвижна жилищна сграда може да е от изцяло метална рамка и облечена е със сандвич панели, може да е изцяло направена от дърво. Вижте предложенията на Rich House мобилни сглобяеми сгради.
Тази къща не е обвързана да стои на едно място, може да бъде транспортирана безкрайно много пъти. Уморен от един пейзаж, просто транспортирайте мобилната сглобяема къща където искате, например до бреговете на реката. Определено тези опции за къщи ще заемат своята ниша. Разбира се, все още ни е трудно да си представим, че живеем в такива къщи, но мобилната къща е 100% подходяща за лятна вила или селска къща. Защо да строите, ако можете да закупите напълно оборудвана къща.

МОБИЛНИТЕ КЪЩИ – ПРЕДИМСТВА И НАДЕЖДНОСТ

Той е универсален в технически и естетически план. Тези жилища са за всякакви атмосферни условия, за всеки вкус и бюджет. Днес ви предлагаме универсални модели мобилни сглобяеми къщи, изработени по индивидуални проекти. Мобилния дом не изисква основа. Монтира се върху всякаква относително равна повърхност. Спасявате от изтощително строителство, недоволни работници, комуникация с бригадира и труден избор на материали. Инсталирането на мобилния ни дом ще отнеме само час. Мобилните сглобяеми къщи се произвеждат изцяло във фабриката и се транспортират до мястото за монтаж в завършен вид. Така в най-кратки срокове получавате топла, удобна, евтина, напълно оборудвана, както и мобилна жилищна сграда, която отговаря на всички изисквания за безопасност. Можете спокойно да разширите хоризонтите и географията си без да напускате дома си. Мобилния дом може да се използва като лятна резиденция, по време на изграждането на основния ви дом, като къща за вашите гости, охранители или обслужващ персонал.

Мобилни те сглобяеми къщи отварят безкрайни перспективи за бизнеса. Само помислете! За да се създаде лагер, санаториум, пансион, център за отдих или ловна / риболовна промишленост, е необходим само парцел. Не забравяйте, че времето е пари за бизнеса. Доставката и инсталирането на мобилни домове изисква минимално време.
Ние от Rich House предлагаме огромно разнообразие от сглобяеми сгради- къщи, бунгала, търговски павилиони, детски къщи за игра, беседки и какво ли още не! Сглобяемите постройки са изключително удобни и разнообразни. Можете да ги разгледате ТУК.Звънни