Блог

Предимствата да живееш в къща, а не в апартамент (част 2)

27 март, 2020 | Сподели: |

4. Цена на къщата

Закупуването на къща излиза дори по-изгодно от закупуване на 3-стаен апартамент в града. Освен това те са по-енергийно-ефективни. Строителството на нискоенергийни сглобяеми къщи в България става все по-предпочитано. Това е бъдещето на жилищното строителство.

5. Спокойствие и тишина

Далеч от шума на града можете да се насладите на тишината. Няма ги шумните съседи, викове на деца, силна музика и др. По време на карантина човек може да се изолира от околните и да не се излага на риск от заразяване с вирус.

6. Индивидуалност

Един апартамент може да бъде декориран само отвътре. Може обаче да построите своя къща или да я преустроите единствено в съответствие с вашия вкус и нужди. Това е вашата територия и всичко зависи от вашето въображение. Територията пред къщата може да бъде украсена по ваш вкус – декоративни елементи, зелени пространства и цветни лехи.

7. Удобства

Предимствата се увеличават в пъти, ако семейството има дете. Може да оборудвате детска площадка за вашето дете – люлка, пясъчник, пързалка, въртележка и др. Една ограда и добре затворена врата няма да позволят на детето да изскочи на улицата. Така ще можете да сте спокойни за него и дори да го оставите само навън за малко. Може също да си направите басейн, лятна кухня, къща за гости, малка градина с цветя, да опънете хамак и др.

8. Гараж

Проблемът с паркирането в градовете е сериозен. Ако имате къща, колата ще бъде защитена в един гараж. Вече няма да се притеснявате, че някой ще заема вашето място за паркиране.

9. Домашен любимец

Децата ви отдавна искат куче, но няма как да го гледате в апартамент. Една къща с двор е идеалното решение на проблема.

Закупуването на къща е много добра инвестиция. Определено това означава да си купиш нов, по-добър живот.Call Now ButtonЗвънни