Блог

МИТОВЕ ЗА СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ

25 октомври, 2019 | Сподели: |

Времето, заедно с напредъка на технологиите, направи значителни подобрения в сглобяемите сгради – от конструкцията до материалите и дизайна. Отличното качество, издръжливост и естетика вече повдигат летвата в сглобяемите производства. Но въпреки този напредък, няколко често срещани погрешни схващания относно сглобяемите продукти все още са широко разпространени. Ето някои митове и истините зад тях:

МИТ 1: СГЛОБЯЕМИТЕ ДОМОВЕ СА ДОМОВЕ С НИСКО КАЧЕСТВО.

Неизвестен факт за мнозина е че, сглобяемите къщи се превърнаха от масово произведени жилищни сгради в персонализирано жилище, което може да съответства на различни предпочитания. Технологичният напредък подобри имиджа на сглобяемите домове. Съвременните сглобяеми домове са превърнати в по-сложно жилищно пространство, произведено с превъзходно качество и икономическа ефективност. С високото си качество в дизайна, сглобяемите домове се считат за по-ценни от всякога.

МИТ 2: СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ СА ЕДНОТИПНИ КУТИЙКИ

Погрешното схващане, че сглобяемите дизайни са скучни и еднообразни, може да се свърже с идеята, че модулите и панелите могат да доведат само до структура от тип кутия. Тук всеки модул, който обикновено има форма на куб, се счита за уникално парче пространство, което може да бъде прикрепено към други модули за сглобяване на дом. Но неизвестно за мнозина е че, днес производителите на сглобяеми домове предоставят все повече новаторски дизайни.

МИТ 3: СГЛОБЯЕМИТЕ ДОМОВЕ НЕ СА ИЗГРАДЕНИ ДА БЪДАТ УСТОЙЧИВИ ВЪВ ВРЕМЕТО.

Сега произведени с прецизно инженерство, по-високи дизайнерски стандарти и иновации в строителството, сглобяемите постройки притежават структурна цялост и иновативен дизайн, което ги прави стойностна инвестиция. Спазват се строги мерки за намаляване на производствените дефекти. Сглобяемите елементи са толкова трайни и функционални, колкото традиционните домове, ако не и по-добри.

МИТ 4: СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ СА САМО ЗА МАСОВИЯ ПАЗАР.

Това може да е било вярно в миналото, когато производството на такива жилища се е извършвало на ниски цени поради завръщащите се ветерани от Втората световна война, нуждаещи се от домове. Тази тенденция се измести, превръщайки сглобяемите конструкции в основна недвижима собственост. Тази тенденция стимулира подновен интерес към сглобяемите домове. Съответно глобалните доставки на сглобяеми домове се очаква да достигнат 1,1 милиона единици през 2020 г. Първокласните сглобяеми дизайни за дома вече са достъпни за по-голям пазар, като включват различни класове и различни предпочитания.

Митовете са предназначени да бъдат развенчани, както се вижда от това как значително са се развили тенденциите през годините. Отличното качество и съотношение цена / качество е това, което наистина го отличава сглобяемия дом от традиционното жилище.

Източник: revolutionprecrafted.com



Call Now ButtonЗвънни