Блог

ТЕНДЕНЦИИ В ТЪРСЕНЕТО НА СГЛОБЯЕМИ ПОСТРОЙКИ

16 октомври, 2019 | Сподели: |

Нарастващото търсене на сглобяеми домове причинява промяна в сцената на недвижимите имоти. До 2020 г. се очаква глобалните доставки на сглобяеми домове да достигнат 1,1 милиона. Тази повишена популярност се корени в предимствата на сглобяемите къщи – енергийна ефективност, лесен транспорт, възможности за дизайн и елегантност от световна класа. Съвременните сглобяеми домове не са просто стилни, функционални и удобни.

УВЕЛИЧАВАНЕ НА ТЪРСЕНЕТО

Изискванията на пазара се променят с развитието на жилищните тенденции. В сглобяемата промишленост се предвижда увеличено търсене. Всъщност ще има 2,7% годишно увеличение на глобалното търсене на сглобяеми жилища през 2019 г. до 3,4 милиона единици. Очаква се това да нарасне още през следващите години, тъй като пазарът осъзнава предимствата на сглобяемите постройки. Това покачване на пазара на сглобяеми продукти по света създава бизнес възможности за разширяване на портфолиото.

ПО-БЪРЗО СТРОИТЕЛСТВО

Един от най-важните ресурси в бизнеса е времето. Често дългото време за реализация на проекта увеличава разходите. Това се случва и при жилищното строителство. За разлика от традиционното жилищно строителство, сглобяемите конструкции се изграждат по-бързо.

ГЪВКАВОСТ

Въз основа на доклада на Съвместния център за проучвания на жилищата в Харвардския университет, изследователите прецениха, че ремонтът на жилища и преустройствата ще нараснат до 8,6% през тази година в САЩ. Всъщност собствениците на жилища харчат между 4500 и 49 000 долара за ремонтиране на своите кухни. Цената е още по-висока за преустройство на цялата къща. Сглобяемите домове позволяват на купувачите на жилища да адаптират дизайна предварително. Тъй като сглобяемите домове са много гъвкави, що се отнася до дизайна, вие харчите още по-малко.

Много от съвременните сглобяеми домове са проектирани от световно известни архитекти, художници и дизайнери. Тези визионери продължават да придават не само нов външен вид, но и диктуват тенденциите в сглобяемите домове. Изминалите години показаха как се промени образът на сглобяемите домове. Някога считани за неприятни, сглобяемите къщи вече са стилна и модерна инвестиция.



Call Now ButtonЗвънни