Блог

Дървената саксия – красива и функционална добавка за всеки двор

9 август, 2016 | Сподели: |

Дървото е топъл, естествен материал с многобройни предимства. То е подходящо като основен материал в безбройни проекти, сред които са и градинските саксии. В ръцете на сръчен майстор, дървото оживява в прекрасни съдове за цветя. Те могат спокойно да бъдат изработени във всякакви форми и размери, така, че да се впишат прекрасно във всяко екстериорно пространство.

Независимо дали Вашата къща е в модерен или традиционен стил, дворът Ви определено заслужава дървени саксии в различен дизайн. Те са практични, красиви, естествени съдове, в които Вашите растения – независимо дали по-малки или по-големи, ще се чувстват отлично обгрижени. Ако пък имате къща за гости, малък хотел или механа, то дървените саксии също са един чудесен екстериорен елемент, който да подчертае природните дадености на двора Ви, допълвайки ги с красив допълнителен елемент – дървото и прекрасните му шарки.

В дървени саксии спокойно можете да отгледате много растения – включително декоративни храсти като симфорикарпус, пираканта или пък, защо не, евкалипт. Тя е подходяща и за различни билки, подправки или пък ягоди. Разбира се, различни цъфтящи видове също изглеждат много добре в подобно гнездо.

Не сте сигурни какъв размер е необходим за Вашите растения или визия за двора? Свържете се с нас, с удоволствие ще Ви помогнем и ще изградим Вашите дървени съдове за цветя, според Вашето виждане и изисквания. За нас ще е удоволствие да станем част от Вашият проект и мечтан двор. Имаме опит в многобройни проекти на тема „дърво“. Разполагаме с професионалисти с визия. За нас думата „невъзможно“ не съществува. Нека заедно предприемем пътешествието към мечтания двор днес!Звънни