Блог

Дървени въглища от бреза за ароматни вкусотии

27 септември, 2016 | Сподели: |

Всички сме чували, а и сме се убедили от собствен опит, че приготвените на дървени въглища ястия имат неповторим аромат и вкус. Вкусовите рецептори пеят и искат още. Та, ако не сте опитвали ястия, приготвени на дървени въглища, или пък сте опитвали такива и искате да си ги приготвите, ето Ви изгодна оферта: Дървени въглища от бреза, на цена от 12,75 за 10 кг, 7,35 за 5 кг или пък 4,86 за 3 кг. Опитайте! Никога не е късно, да откриеш нещо ново.

По кулинарните канали мастер шефове от цял свят опушват и приготвят меса на подбрани дървени въглища. Е, тези, от бреза, са подходящи да опитате сами методите на големите кулинари, за приготвяне на храна с неповторим вкус и аромат.

Дървените въглища са незаменим помощник в приготвянето на храна – на скара, пещ. Дали имате заведение, или сте любител-готвач, то дървените въглища от бреза са незаменим помощник в експериментирането с нови вкусове и аромати. За риба, други морски дарове, зеленчуци, меса, плодове – ароматът винаги има значение.

Дървените въглища от бреза, които Ви предлагаме, са изработени по екологична технология, без химически катализатори и добавяне на гориво, за ускоряване процеса на горене. Нашият продукт не съдържа канцерогени.

Разгарянето на дървените въглища от бреза, става най-добре с традиционните помощници – хартия, подпалки, дървесна кора. Сложете ги под оформените на пирамида въглища. Готово! Ако сте почитател на модерните играчки, можете да ги възпламените и с помощта на газова горелка. Когато пламъците изчезнат от повърхността на въглищата и върху тях се образува пепел (станат на жерава), те са готови. Време е да добавите храната, която ще приготвяте. Количеството въглища не е достатъчно? Няма проблем. Прекъснете за малко процесът на готвене, добавете още въглища. Те бързо ще се разгорят и ще достигнат необходимото състояние, за продължаване на готвенето. Готово!

Нашите дървени въглища от бреза не образуват замърсяващи въздуха вредни емисии. Следователно и приготвената с тях храна, е „чиста“. Просто, с добавени чудесен вкус и аромат.

За вкусна храна, на скара, тиган, грил, използвайте дървени въглища. Нашите, от бреза, са добър избор. Опитайте и се уверете сами!



Call Now ButtonЗвънни