Блог

Красиви цветни декорации за входната врата на дома

12 август, 2016 | Сподели: |

Входната врата на дома е мястото, което е преграда между вътрешния и външния. Домът е мястото, където не допускате всеки. Направете го още по-привлекателен и гостоприемен с няколко прости трика – например цветя, закачени на входната врата. Цветята пълнят душата, очите, сърцето. Въздействат на всички сетива. Винаги оставят добро и положително впечатление и емоции. Подарете ги на себе си и своите гости още от преградата, чрез която ги допускате или не в дома си.

-front-door41
-front-door3

Защо не закачите прекрасна кошница с лавандула на входната врата? Сезонът е подходящ. А тук може да прочетете повече за лавандулата. Можете да си я купите дори от кварталния хипермаркет и да сложите в кошница на вратата не рязан цвят, а истинско, живо растение.

Лесно можете да сложите на входната врата подходяща закачалка от ковано желязо, която да позволява закачането на различни декорации през различните сезони. Ако не искате да пипате нищо по вратата, е тогава просто закрепете закачалката до вратата на къщата – вляво или дясно. Поставете лавандулата или друго избрано растение в подходящ съд – кошница или пък метален, ако няма дръжка вържете с панделка или лико, така че да може да виси на вече поставената закачалка. И ето – прекрасна всесезонна украса от живи цветя, брандира входа на къщата Ви. Гарантирано добро настроение и усмивка и за Вас, и за гостите Ви.

front-door1
front-door11

Можете спокойно да се възползвате от природата в различните сезони, декорирайки съда с рязан цвят, различни полски цветя, иглолистни растения, играчки… Всеки празник може да бъде почетен чрез специфична украса. Вижте идеите, които Ви предлагаме. Изберете своята и създайте нови свои аранжировки. Публикувайте ги в нашия фейсбук профил. Споделете части от градината и къщата си с нас! Бъдете нечие вдъхновение!

Източници: hbu.h-cdn.co



Call Now ButtonЗвънни