Блог

Малка къща с малко разходи

7 септември, 2016 | Сподели: |

Бъдещето на жилищното строителство е ориентирано към снижаване на разходите, чрез спазване принципите на пасивните къщи. Многобройни проекти съчетават ниски разходи за изграждане с ниски режийни. В този проект, високото качество и снижените разходи са постигнати на малко, функционално пространство.

Създателят на представените малки нискоенергийни постройки е Avava Systems. Фирмата посочва, че създава и прилага технологиите на бъдещето днес. Сглобяемите къщи се изработват в специализирания производствен цех на компанията. Те са малки, функционални, нискоенергийни, но и красиви.

Avava сглобяеми къщи се изграждат само с висококачествени строителни материали, включително многокамерно остъкление, външна дървена облицовка с много високо качество, дъбов паркет, LED осветление, климатична система.

AVAVA-Welcome4-1-e1470422107233
AVAVA-Welcome3-e1470422114495

Постройките лесно могат да станат с нулево нетно потребление на енергия, с добавяне на специална допълнителна соларна система, система за събиране и използване на отпадните води, домашна батерия Тесла.

Материалите за изработка на нискоенергийните къщи са от местни производители.

Предлагат се три основни разновидности на Avava сглобяеми нискоенергийни къщи, като те се различават по размер:

  • Avava 264 – 25 кв.м.
  • Avava 352 – 33 кв.м.
  • Avava 480 – 45 кв.м.

Вътрешното оформление се предлага в различни цветове и материали.

Нискоенергийните сглобяеми постройки Avava са с изчистена, правоъгълна форма. Включват санитарно помещение и обща зона, която обединява дневна, кухня, кът за хранене, спалня. Опционално може да се добави външна веранда, облечена в дърво.

Ние, от МКМ БГ Груп също разполагаме със своя производствена база за нискоенергийни къщи, вили, хижи RichHouse. Използваме висококачествени материали. Имаме богато портфолио от завършени проекти и доволни клиенти. Нашите нискоенергийни сглобяеми къщи са изгодни, здрави, надеждни. Дизайнът им е практически неограничен – избирате Вие. Можем да създадем нискоенергийна сглобяема къща съобразена изцяло с Вашите предпочитания и желания. Освен с чудесен външен вид и вложени висококачествени материали, нашите къщи са и с ниски разходи за поддръжка, поради специалната система на строителство на RichHouse. Обадете ни се и изберете своята сглобяема къща, вила, хижа днес.

Източник: www.avavasystems.comЗвънни