Блог

Мелница – къща на брега на реката

30 октомври, 2015 | Сподели: |

След като вече разгледахме църква – превърната в дом, време е за още една необичайна трансформация – на мелница. Необичайната „къща“ се намира в Есекс, Кънектикът, САЩ и е точно на брега на река. Гледката, разбира се, е страхотна, околността – спокойна и пълна само с природа, а верандата обикаля мелницата отвсякъде, давайки ви възможност да попиете панорама и усещания отвсякъде.

Оригиналната постройка е от 1967 година. Квадратите полезна площ са 78, а нивата, на които се простират – три. На първото е разположена светла, тематично обзаведена дневна.
_living_room1
_living_room

Второто ниво си поделят две спални, а третото представлява таванско помещение с две единични легла. Всичко е в подходящи цветове и дизайн и носи усещане за спокойствие и безметежност. Идеалният втори дом, за почивка.
_master_bedroom
_guest_bedroom
3rd_floor_guest_room
Ако искате къща различна от общоприетото, с удоволствие ще я построим за Вас. Ако сте любител на традиционните къщи, също можем да предложим специалисти, консултации, материали… всичко от-до, необходимо за Вашата къща, ще намерите при нас. Включително градинските мебели.
_3_front_door
_deck
__stairs_to_3rd_floorЗвънни