Блог

Да живее пространството! Редизайн на къща в Лафайет, Калифорния

28 декември, 2015 | Сподели: |

Семейство от петима избрало за свой дом Лафайет, Калифорния. Искали къща с история, но модерно звучене. Пазарът, обаче, не предлагал точно това. Закупили запусната къща с доста ретро звучене, която се нуждаела от професионална ръка, за да добие вида, търсен от новите стопани. На помощ се притекли Klopf Architecture и Envision Landscape Studio. Пълната промяна започнала.
house-redesign1
От оригиналните материали, изграждащи дома, запазени са гредите по тавана и дограмите. Всичко друго екипът изградил наново. Това позволило плавно преливане на материали, цветове и идеи от помещение в помещение. За начало, дизайнерите отворили кухнята към всекидневната.
house-redesign3
Плъзгаща врата, една от многото в дома, бележи връзката на дневната зона с външното пространство, като дървените подове вътре плавно преминават в дървената настилка вън. Пространството постигнато! Огромно помещение, преливащо от интериор към екстериор, зонирано и все пак отворено и много, много светло. Същите похвати Klopf Architecture използвали и в другите помещения – френски прозорци и плъзгащ панел в главната спалня и отново подвижна стена в старият килер към спалнята, сега превърнат в удобен кабинет… 312 кв.м., четири спални, три бани по-късно собствениците имали къщата, която искали за семейството си – топла, уютна, модерна, изискана.
house-redesign2
Нова година, нова промяна за дома, или направо, ако може, нов дом – ако това е част от желанията Ви към добрия старец тази година, не чакайте. Обадете ни се днес и всичките Ви мечти – интериорни, екстериорни, архитектурни – ще се сбъднат с нас. Нека Дядо Коледа обърне повече внимание на децата. За къщата ще се погрижим ние!
house-redesign4

Източник: www.klopfarchitecture.comЗвънни