Блог

Оранжерията и значението и за нашето здраве

8 април, 2016 | Сподели: |

Оранжерията е незаменим помощник на съвременния градинар. С помощта на това издържало проверката на времето полезно съоръжение можем да се радваме на свежи плодове и зеленчуци много по-дълго, отколкото при стандартните методи на отглеждането им.

Tomato-bags

Оранжерията е задължителна за всеки, които разполага с подходящо място да я разположи и държи на здравето си. В нея, с малко помощ от книги, професионалисти, запознати близки и познати, можем да отглеждаме сами храната си. Така, съответно, ще сме много по-спокойни за здравето си.

Вариант, разбира се, е и да купуваме зеленчуците и плодовете за трапезата си, от проверен производител. Той, освен български, би следвало и да е проверен такъв. Задължително е чистото отглеждане на реколтата в оранжерия с оглед по-продължително производство, което да не включва набор съвременни химии, ускоряващи растеж и други, но носещи редица вреди за нашето здраве.

vegetables

Уважаващите себе си утвърдени производители на плодове и зеленчуци в България, разполагат с големи индустриални оранжерии, в които отглеждат за по-дълъг от стандартното сезон, при изключително благоприятен климат, реколта с високи ползи за здравето.

Оранжерията е важна не само за нашето здраве. Тя е и в полза на българските производители. Позволява предлагане на родни продукти от високо качество на пазара целогодишно.

Всички сме запознати с последните изследвания, които ни заливат отвсякъде. Всички те твърдят, че полезната храна е тази, произведена в географските ширини, на които живеем. Полезните зеленчуци и плодове са тези, на баба на село, които някога всички беряхме и хапвахме, помежду безбройните бели и приключения. Помните и първите оранжерии на село, нали? От найлони, стъкла, летви. Днес, предвид предлагането на пазара, добре е да събудим традициите и да започнем да търсим отново истинският и полезен за здравето вкус. Баба ще се гордее с нас. Отделете време, изберете от различните оранжерии на пазара. Посъветвайте се с професионалисти. Започнете своето чисто и дълго производство. Подкрепете здравето си днес. Баба ще се гордее с Вас.
Ако пък мисълта за работа в градината и отглеждане на плодове и зеленчуци Ви е чужда, то открийте своя производител, който отново ще донесе ползи за Вашето здраве. Търсете такъв, с доказани традиции, чиста продукция и индустриални оранжерии в полза дълъг цикъл отглеждане на плодове и зеленчуци. Изберете българското. Или пък, си го произведете сами.



Call Now ButtonЗвънни