Блог

Печелившата формула на различното

26 август, 2015 | Сподели: |

Залезът на прозрачното фолио за външна употреба

Живеем във време, когато дизайнът е практически неограничено понятие, затворено, засега, в набор ограничени материали. За своя бизнес всеки избира различни подходящи или не толкова, лога, материали, цветове, …

Да си различен е привилегия. Стратегия. Предимство.

Как да постигнете различност в морето пъстри еднотипни предложения?

Във времената на закона за забрана за тютюнопушенето, собствениците на заведения се принудиха да импровизират, за да не изгубят голяма част от клиентелата си. Това доведе до масова употреба на традиционното прозрачно PVC фолио, за обособяване на помещения, за любителите на ароматичния тютюн. Това, което ние предлагаме е различие – предлагаме Ви брандиране. Защо да се ограничавате до стандартния безличен дизайн, когато за нас граници няма?
Използвайте въображението си, помечтайте и елате при нас. 3D Фолио за ветроупорни завеси сбъдва мечти. Ще сме до Вас на всяка стъпка – изясняване на идеята Ви, проектиране, дизайн, монтаж. Отличете се от масата! Дайте дълбочина на бизнеса си! Нека клиентите Ви забележат днес.
Можем да помогнем и за други проекти от подобно естество – изграждане на сенници с индивидуален дизайн със специалното ни 3D фолио за сенници и други вода- и ветробранни структури, примерно шатри и градински павилиони. Искате незабележим сенник, който да не разваля фасадата, а да се вписва в нея? Насреща сме!
Ако имате питане за качествата на 3D Фолио за ветроупорни завеси, нека Ви уверим, че всичко е на възможно най-високо ниво:
3D Фолио за ветроупорни завеси е продукт на Рувитекс – българска фирма, на световно ниво, с дългогодишни традиции в производството на системи за битумни хидроизолации, PVC фолиа, керемиди, топлоизолации…Ние не се страхуваме да инвестираме в нови решения. За да Ви предложим най-доброто.
Отличете се днес, с 3D Фолио за ветроупорни завеси!
Гаранция за разпознаваемост на Вашия бизнес, на фона на прозрачната конкуренция.Звънни