Блог

Сглобяемата къща с неограничен дизайн

4 декември, 2015 | Сподели: |

Сглобяемите къщи позволяват абсолютна свобода при избора на локация за мечтания дом. Те са природосъобразни, нискоенергийни, сигурни, удобни, здрави, с дизайн по желание на клиента. Прекрасен избор са за тези, търсещи дом, с определен дизайн и произволно местоположение, на приемлива цена.
До този извод стигнали Colectivo Creativo Arqiutectos. И създали VIMOB – модулна къща от дърво. Прототипът разположили в отдалечената област Матапало (Matapalo), Колумбия.
VIMOB-2
Сглобяемата постройка е чудесно решение за отдалечени труднодостъпни райони. Изисква стандартен транспорт на материалите и минимален труд. Къщата се сглобява на място върху специално проектиран фундамент от носещи пилони и греди. Ефектът и върху околната среда е минимален. Облечена е с дървена облицовка в различни земни цветове. Интериора допълват борови тавани и стени от пресовано дърво. Панорамни прозорци допълват дома. Помещенията са стандартните за всеки един дом. VIMOB се предлага в четири различни размеря – S, M, L И XL. Тук, обаче, се набляга на мобилността, а дизайнът е ограничен.
VIMOB-3
Водени от същите мотиви, с желание за позволяване на креативност без ограничения, ние от МКМ БГ Груп създадохме своите нискоенергийни къщи под марката RichHouse. Разполагаме с високотехнологична собствена производствена база, която позволява освен задължителното високо качество практически неограничен дизайн.

Смеем да твърдим, че за нас най-важно е качеството. Стремим се към него във всичко, което правим. Същият принцип е водещ и при кадрите ни. Сглобяеми къщи от най-висок клас и висок професионализъм във всеки детайл – това ще намерите при нас.
Стабилна носеща конструкция, изолационни панели, устойчивост на капризите на природата и не само, ниска трудоемкост, бързина на изграждане в сравнение със стандартното строителство, достъпност и сигурност – това са само част от предимствата на RichHouse нискоенергийни сглобяеми къщи. Заповядайте при нас и се убедете сами!

Източник: www.vimob.coЗвънни