Блог

Триетажна къща на дърво за много щастливи деца (и възрастни)

19 ноември, 2015 | Сподели: |

Прекрасна къща на дърво за деца… Защо пък само за щастливи деца всъщност? И за щастливи възрастни. Като Пипи Дългото Чорапче, има хора, които не порастват, винаги пазят детското в себе си и във всеки един момент са готови за поредната лудория. Такъв е Джей Хюит (Jay Hewitt) от Атълбъро, Масачузетс, САЩ. Като дете той самият имал къща на дърво в двора на семейния дом, която обаче била по негови думи „от няколко листа шперплат“.
Нещо далеч по-внушително майсторът строител и дърводелец със стотици проекти зад гърба си, решил да подари на децата на децата си. За 6-годишния си внук и 4-годишната внучка Джей със сигурност е най-страхотния дядо на света. Той им подарил цял нов свят – царство за безброй игри, който изграждал цели две години.
Уникалната къща на дърво на Джей, всъщност е построена около четири кленови дървета, висока е 12 метра и е на цели три нива! В къщата има електричество, вентилационна система, прозорци и тераса, „таванско“ помещение, просторна семейна стая и последно, но не по значение – страхотна спираловидна пързалка!
Освен царство за децата, къщата е и място за посрещане на гости или лениви дълги закуски в летните утрини.
Джей сбъдва мечти. Същото правим и ние. Свържете се с нас и мечтаната къща, на дърво или пък дом със солидни основи, с лекота и вещина ще се пренесе в материалния свят, на избрано от Вас място.
tree-house-three-stories-jay-hewitt-massachusetts-3
tree-house-three-stories-jay-hewitt-massachusetts-6
tree-house-three-stories-jay-hewitt-massachusetts-2
tree-house-three-stories-jay-hewitt-massachusetts-1

Източник: www.boredpanda.comЗвънни