Блог

Yunak Evleri, Кападокия – Пещерният хотел

21 октомври, 2015 | Сподели: |

Човешкото въображение е безкрайно. Желанието на бизнеса да предложи нови чудеса от всякакво естество на клиентите, също. В този ред на мисли, в Кападокия, Турция, от 2000г. пет звездно удобство предлага Yunak Evleri – хотел от 7 пещерни къщи от 5ти и 6ти век. Останалата част от хотела е преустроено гръцко имение от 19 век. Всяка от 40-те стаи е като излязла от приказките от 1001 нощ. Ръчно изработени мебели и антики са част от интериора, а СПА и веранди допринасят за усещането за премерен лукс и приказност.
yunak9
Yunak Evleri предлага златната среда между модерното съвремие и традиционното минало. Пещерите над каменните къщи са осветени вечер. В сумрака приказни сенки пробягват по тези древни жилища и пренасят хората в далечни стари времена. Тук сякаш безразборно са нахвърляни външни камини, кътове с мека мебел, озеленяване, ковано желязо и много, много камък и фонтани, всред невероятна природа.
yunak7
yunak8
Дори гостите, видели безброй чудеса занемяват пред древните жилища. Духът на мястото предизвиква смирение и кара хората отново и отново да се връщат, за да вкусят от атмосферата на пещерните домове. Над 200хил. пътешественика от цял свят са гостували на природата и историята тук.
Ако леко перифразираме, вместо veni, vidi, vici тук пътешественикът би възкликнал – отидох, видях, занемях! Ако искате подобен магически реализъм, но на родна почва, с радост и професионализъм ще Ви помогнем да го постигнете.
yunak1
yunak2
yunak4
yunak5
yunak6
yunak10
yunak11

Източник: www.yunak.comЗвънни