Обзавеждане

Кресло БИРКА

Кресло БИРКА

Сподели:

Мария Колева
Телефон: Моб.: +359 898 431 077

Арт.: 500152

Удобно кресло за градината от икономичния клас мебели от Серията Бирка – абсолютен хит в продажбите, благодарение на съотношението цена – качество. Лекият наклон на седалката на креслото Ви позволява удобно да се настаните в него, като се облегнете на гърба му. Наклонът не допуска Вие да се плъзнете от седалката, дори когато не се опирате на краката си. Креслото хармонично ще се съчетава с обстановката във всяка част на вашата градина или в банята.

Креслото е изработено от масивна борова дървесина, дебелина на дъските – 20 мм, готовите възли са със сглобки на шип и със слепване, доставка – в разглобено състояние, опаковка – в термосвиваемо фолио с подробна инструкция – схема на монтаж, неръждясващи, анодирани аксесоари на фирма Bufab (Швеция) и инструменти за монтаж. Пиково натоварване до 150 кг.

Съчетайте това кресло с предмети от същата серия: маса Бирка и скамейка Бирка. Изберете друго кресло – по – изисканото кресло Соло или неговия аналог с по – висока облегалка: кресло Фрозо или строгото кресло Холмен.

  • дължина: 66 см
  • широчина: 62 см
  • височина: 76 см
  • тегло: 6 кг
опаковка(ДxШxВ): 59x67x12см
опаковка (обем): 0.047 м3
Бор, аксесоари Bufab (Швеция); дебелина на дъската 20мм

Цена на дребно

Лакирана – 95 лв с ДДС и безплатна доставка
Нелакирана – 79 лв с ДДС и безплатна доставка

Звънни