Комплектации

Мобилен гараж 3.7х 6.1х2.4

Сподели:

Цена: 1150,13 лв.

Оригинален Мобилен гараж (Гараж-в-Кутия).

Покупка на надеждно укритие за габаритна техника.

Идеален за: Подслон на товарни автомобили, джипове, микробуси, каравани, лодки, трактори и друга селскостопанка техника, съхраняване на материали.

Размер на отвора на вратата по основата 3,2 м. Предна врата с двоен цип, цяла задна стена. Скелет от 5,1 см. легирана стомана, с DuPont покритие, осигуряващо абсолютно гладка повърхност и защита от корозия, и закачане на тентата. Покривало от трислоен тъкан полиетилен с UV защита, антистареещи, противогъбични добавки. Система за натягане на пакривалото. За подслон на техника, мини трактори, малки товарни автомобили, лодки.

  • Тегло на кутията: 87,7 кг
  • Размери на кутията: 105 x 57 x 35,5 см

mobile_garaze_3_shema

Мобилен гараж

Рамка от висококачествена стомана.

Стоманената рамка с диаметър 5,1 см осигурява здравината на конструкцията. Покритието DuPont™ Premium е устойчиво на изтъркване и изплъзване, сигурно защитава рамката от дъжд и корозия, по всяко време на годината

Мобилен гараж

Устойчиво на разкъсване и разтегляне покривало

Безшевно покривало от трислоен тъкан полиетилен. Водонепроницаем, защитен отвътре и отвън от ултравиолетовото излъчване. Тъканта съдържа антистареещи и противогъбични добавки. Натоварване на опън 130 кг.

Мобилен гараж

Напречни рейки Cross Rail

Портативен гараж притежава Напречни рейки Cross Rail за регулиране на натягането на покривалото и придаване на устойчивост на конструкцията

Мобилен гараж

Зъбни обтегачи на покривалото RATCHET TITE™ COVER TENSIONING

осигуряват натягане на покривалото и закрепването на предната и задните стени.

Звънни