Комплектации

Метални огради

Сподели:

Метални огради, състоящи се от готови секции, които се монтират лесно и се сглобяват непосредствено на мястото на поставянето без излишни проблеми. Отличавайки се с внушителен външен вид, такива огради са сигурна преграда, а тяхната цена е напълно приемлива.

Предлагаме на вашето внимание следните видове метални огради:

Оградни секции
Модел Височина Дължина Материал
Эконом 1300 2000 Тръба профилна
17*17
30*20
Роксолана 1500 2000 Тръба профилна
20*20
30*20
Овидий 1500 2000 Тръба профилна
20*20
30*20

метални оградиМеталните огради се произвеждат от профилни тръби и представляват секции, направени от заварени вертикални и хоризонтални тръби с различни размери.

За разкрояване на тръбите в производството се изполват високоточни дискови отрезни машини с ЦПУ, след което тръбата се пренася в цеха за щамповане, в който част от тръбата се щампова под формата на пика. След това заготовките се прехвърлят в заваръчния цех, където всички елементи се заваряват в обща конструкция с помощта на роботите Panasonic. Благодарение на това получените изделия са много прецизни, а заваръчните шевове – качествени. Готовите продукти се грундират в черен цвят в бояджийска камера или се покриват с прахова боя.

За монтажа на секционната ограда са необходими опори. Това могат да бъдат опори от метални профилни тръби, бетонни стълбове, тухлени колони. При монтажа секцията се закрепва с помощта на болтово съединение и ъглова крепежна планка към опората. Възможно е вместо болтово съединение и заваряване на изделието (по желание на клиента). След окончателното завършване на монтажа е необходимо секциите да се боядисат в избрания от Вас цвят.

Метални огради – достойна съвременна алтернатива на по-скъпите видове огради. Подобна ограда се отличава с надеждност, ниска цена, а така също с красив и солиден външен вид.

Звънни